2015. április 1., szerda

7 kerti fészer és házikó, amit szeretünk

Ideális esetben a hátsókert kialakítása valamilyen célt szolgál, ugyanakkor arra vágyunk, hogy ezzel együtt szép és kellemes szabadtéri hely legyen. Akár egy vendégházat, vagy egy kerti irodát szeretnénk, vagy csak egy helyet, ahová elrejthetjük a kerti szerszámainkat, egy megfelelő kültéri fészer vagy stúdió könnyebbé teszi az életet, vagy legalábbis jobban szervezetté. Az alábbi 7 gyönyörű kerti fészer és házikó legyen inspiráció egy új projekthez, vagy egy meglévő építmény átalakításához.

1. Iroda a hátsókertben. Ha otthon dolgozol, akkor tudod, hogy milyen nehéz elválasztani egy irodát a házban. Tedd könnyebbé az elválasztást, és nyerj több teret az ügyfeleiddel történő találkozáshoz azáltal, hogy hozzáadsz egy mini irodát a hátsó udvarhoz. Egy ilyen 9 négyzetméteres építmény még a legzsúfoltabb kertben is működhet.Nagyítás a képekre kattintva!

2. Zöldtetős fészer. Adjunk egy környezetbarát funkciót a fészer kialakításához egy zöldtető beépítésével. Egy emeleti ablakból ránézve még a hátsó udvar látványát is javítja. Kérheted akár kertépítészetben profi szakember segítségét olyan növények kiválasztásában, melyek jól érzik magukat az adott helyen.


3. Mini kerti menedék. Egy hely a munka utáni kikapcsolódáshoz, zenéléshez, szunyókáláshoz - egy kerti menedék, amire szükséged lehet. Az üvegajtók egy fedetlen teraszra nyílnak, kellemes törzshellyé téve a szabad teret.


4. Modern fészer. A vízszintes fa lécek kifejezetten modern megjelenést kölcsönöznek ennek a fészernek, amely tökéletes megoldás korszerű városi terek esetében. Az ajtaja eltolható, ezzel feltárul a növényültetéshez használt eszközök tárolására szolgáló hely. A fészer másik felében egy másik tolóajtó mögött tarthatunk kültéri eszközöket, vagy akár sportfelszereléseket.5. Író stúdió. Szeretnél egy félreeső helyet, ahol írhatsz? Ehhez nem is kell messzire menned, építs egy különleges helyet egyenesen a saját hátsó udvarodba! Nagy előnye, hogy egy rövid sétával könnyen megközelíthető.6. Vidéki stílusú fészer. A korcolt fémtető, egy mini kupola, a zsaluk és a kétszárnyú ajtó hangulatos parasztház stílust kölcsönöznek ennek a kerti fészernek. A már meglévő fészer átalakítása történhet ebben a stílusban, mellyel valóban egyedivé tehető egy hagyományos, vagy esetleg megunt tárolóhely.


7. Fészer a kültéri dekorációk tárolására. Törted már azon a fejed, hogy hol tárold a kerti bútorokhoz tartozó párnákat és más kiegészítőket? Egy fészer segíthet. Az egyedülálló zöldtetővel ellátott tároló épület régi tölgy ajtókkal tökéletes védelmet nyújt a kültéri dekorációk számára.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

loading...

Printfriendly

  • ©2015 Otthon Ötlet
  • +