2015. április 16., csütörtök

7 egyszerű kerti fal, amit te is elkészíthetsz

Úgy gondolod, hogy nincs elég hely a kertedben, vagy az otthonodban a növényeidnek? Ha van egy falad, ez többé nem jelent problémát. Nézd végig az alábbi függőleges kert ötleteket, melyek közül bármelyiket magad is elkészítheted akár a lakásodban vagy a házadban (egy ablak közelében), vagy odakinn.Fából készült fali virágtartó

Ennek a fali virágtartónak a méreteit magad határozhatod meg tetszés szerint, attól függően, hogy mekkora függőleges helyet szeretnél lefedni. Mindegyik tartónak három oldala és egy alja van, és valamennyi egyforma méretű.

Függőkert polcok

Pár deszka, kötél és egy két kiegészítő segítségével könnyen elkészheted magad is ezt az egyszerű , függőleges növénytartó polcot. Az alábbi videóban az elkészítését is végig követheted.
Növényfal raklapokból

Használt vagy új raklapokból tetszőleges kialakítású függőleges növényfal hozható létre, gyakorlatilag testzőleges nagyságú felületen, A videóból megtudhatod, hogyan készül.

Függőleges művészeti alkotás növényekből

Egy egyszerű fa keretre van szükség, mely elég mély, hogy a növények gyökerei nőhessenek. A rövid videó az elkészítés folyamatát mutatja be.


És még egy kis inspiráció.

Léceken lógó vödrök

Pár régi használt léc (minél öregebb, annál szebb) és néhány kis fémvödör felhasználásával szemet gyönyörködtető függőleges kertet varázsolhatunk akár beltérre is.

Készíts egyszerű fali állványt

Vékony fa lécekből egy könnyen kivitelezhető, és néhány csavarral egyszerűen rögzíthető függőleges rácsot készíthetsz, amelyre aztán tetszőlegesen bármit felaggathatsz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

loading...

Printfriendly

  • ©2015 Otthon Ötlet
  • +