2015. április 25., szombat

Frissen felújított családi ház csábítóan világos belső térrel


A tavasz nem csak szezonális változtatásokra ad alkalmat, de lehetőséget nyújt otthonunk felújítására is. A kanadai évszakok változását jobb egy olyan otthonban élvezni, mely hordozza a régi varázsát, miközben modern szellemű frissítésekkel büszkélkedhet. Egy montreáli külvárosi környéken építette ezt a világos házat a tulajdonos édesapja az 1960-as években, és a családi ékszer jellegzetességeit modern bőrbe öltöztették. A Naturehumaine építészei szerint "az eredeti házban nem volt elég fény, és volt egy sor zárt helyiség a központi lépcső körül." A Closse Residence névre keresztelt épület régi struktúrája fényesen ragyog, és egy kis modern szikrát jelent a környéken.Nagyítás a képekre kattintva

"Az első lépés az volt, hogy megnyitottuk a déli homlokzatot egy nagy üvegezett terasz ajtóval. Eltávolítva az eredeti válaszfalakat hagytuk, hogy a fény mélyen behatoljon a házba. Egy új, szoborszerű lépcső épült melegen hengerelt acélból, juhar furnérlemezből, és matt üvegből, mely a ház középpontjává vált. A konyha központi szigetének pultja konzolként nyúlik túl 2,4 méterre a szekrényektől, mely az étkező asztal lett, ezzel egyesítve az előkészítő és étkező helyiségeket. Két elfordítható üvegajtó zárja le a bejáratot, létrehozva egy téli előszobát. A hatalmas kő kandallót konzerváltuk és helyreállítottuk. Textúrált anyagisága ellentétben áll az új elemek tisztaságával. A ház külső része fel lett újítva és át lett festve, az ablakokat kicseréltük. Egy modern tetőablakot adtunk a tetőhöz, ahol két emeleti fürdőszoba került kialakításra."

Ha megfelelően kerül beosztásra a lakásfelújítás költségvetése, az megkönnyíti egy sötét és elavult ház teljes átalakítását, és modernné, frissé formálását. Az örökölt otthon is gyönyörűen felújítható, megnyitva a belső tereket, és egy gyönyörű lépcső a belső tér központi elemévé is válhat, ahogy ennél a modern álomotthonnál is látható.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

loading...

Printfriendly

  • ©2015 Otthon Ötlet
  • +