2015. május 7., csütörtök

Living Cube, a multifunkcionális bútor és tároló


Amikor Till Konneker az Ill Design svájci tervezője beköltözött stúdiólakásába rájött, hogy kevés benne a tárolóhely. Mint kreatív művész, Till elképzelt egy olyan tárolóhelyet, mely elég nagy egy házi könyvtár, egy ágy, egy szekrény, és még sok más dolog befogadására - egy multifunkcionális bútort a modern otthonban.

"Beköltöztem egy stúdiólakásba, tárolóhelyek nélkül. Így egy minimalista kocka tervet készítettem egy polccal a lemezgyűjteményem, a tévé, a ruhák és cipők számára. A tetején egy vendégágy került kialakításra, és a kockán belül egy csomó tárolóhely. Remo a Holzlabortól Bernben nagyon szépen átdolgozta a vázlataimat. A ház nem igazán rugalmas, de újra tudtuk gondolni a belső teret és a benne lévő bútorok funkcióit. Úgy gondolom, hogy a hasznos bútorokat a felhasználó igényeihez kell igazítani."Nagyítás a képekre kattintva.

A Living Cube koncepciója ebből az elgondolásból nőtt ki. Annak szükségessége szülte, hogy a tulajdonos jól érezze magát a saját otthonában, és hogy megoldásokat kínáljon egy hely egyértelmű hiányosságaira. Ez a kompakt és többfunkciós bútor a térkihasználást egy magasabb szintre emeli.

Tovább gondolva a koncepciót több különböző kialakítás született, a Mini Cube, az Urban Cube, és a Living Wall, figyelembe véve az egyedi igényeket. Till Konneker okos és hatékony Living Cube tárolóhelye bármely helyiségnek növeli a funkcionalitását és vonzó vizuális élményt nyújt, és nem utolsó sorban a dolgokat könnyen rendezhetővé teszi.

A tervező szerint "a praktikumra és a funkcionalitásra akart törekedni, kihagyva a felesleges elemeket. A célom az volt, hogy létrejöjjön egy időtlen dizájn, amely beleillik bámilyen térbe és élethelyzetbe." A kis dolgoktól, mint a gombok, cipők és esernyők egészen a nagyobbakig, mint a tévé vagy akár az ágy a tetején, a Living Cube-ban minden helyet kapott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

loading...

Printfriendly

  • ©2015 Otthon Ötlet
  • +