2015. május 26., kedd

Tágas mikrolakás tökéletes helykihasználással


A Zoku Amsterdam egy újfajta szálloda, ami új szintre helyezi a mikrolakás fogalmát. A Zoku tervezője a Concrete építész tervező cég, amely tágas élményt nyújt a legalább 25 négyzetméteres szobákban. A projekt fejlesztői szerint a Zoku szobái "stílusosak és meglehetősen nagy tér érzését keltik a rugalmas belső tervezésnek köszönhetően, melynek középpontjában az élettér és a munka áll a hálószoba helyett." Célja, hogy megfeleljen az utazó szakemberek nappali igényeinek, az aprócska lakás gyakorlatilag egy otthon-iroda hibrid, tökéletes mind a rövid távú, mind a hosszabb tartózkodásra.Nagyítás a képekre kattintva.


Egy rövid részlet az építészek által nyújtott hivatalos leírásból: "Az ágy helyett a központi elem egy négy fős asztal, amely használható munkához, evésre és pihenésre. A nappaliban található egy kényelmes kétüléses kanapé, amely lehetővé teszi a pihenést a vendégek számára, vagy akár könyvet olvasni, tévét nézni. A dán Muuto bútor márka "Rest" nevű stílusos és kiváló minőségű kanapéja kifejezetten a Zoku számára lett megtervezve. Az okos konyhai kialakítás minden szükséges komfortot felkínál a Siemens felszereléseivel, köztük indukciós főzőlapot, mosogatót, mosogatógépet, hűtő/fagyasztót, mikrohullámú sütőt és kávéfőzőt."
1 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper a cikk és tetszik az ötlet is! :) Nekem még ez a fajta megoldás is nagyon tetszik: http://lakberinfo.hu/otthonok/hazak-lakasok/2015-07-06-mikrolakasok-tokeletes-lakberendezessel-amikor-25-m2-is-elheto-lehet/ Szerintem bátran kijelenthetjük, hogy kis helyen sok jó ember elfér! ;)

    VálaszTörlés

loading...

Printfriendly

  • ©2015 Otthon Ötlet
  • +