2015. július 15., szerda

Időjárásálló acél burkolatú, modern családi ház természetvédelmi környezetben


Ennek a négyszobás családi háznak a megtervezése London délnyugati Kew Green természetvédelmi területén kihívást jelentett a Piercy & Co. építészei számára, amit sikeresen teljesítettek. A Kew ház két időjárásálló acél burkolatú épületrészből áll, amely megtartotta a tizenkilencedik század stabil falainak folytonosságát. Az ügyfél kívánságára válaszul a "Piercy & Company úgy tervezte meg a házat, ahogy a család használni szerette volna a tereket, és amelyek kialakítása a felnőttek és gyerekek örömét egyaránt szolgálja."



Nagyítás a képekre kattintva.

A házban rengeteg a természetes világítás és a rugalmas terület a társasági élet számára, amely az elrendezés alapjául szolgált: "A ház egyszerű terv szerint lett kialakítva, csökkentve az épület tömegét az utcai oldalon, amely összhangban van a család szokásaival. Két téglalapból áll, az egyik valamivel kisebb, egy kicsit hátrébb került, és egy méterrel lejjebb van süllyesztve. Mindkét szárny rendelkezik lakóterekkel a földszinten, és hálószobával fölötte." Egy sor tervezési korlát ellenére a lakóhely választ ad a család modern élet iránti igényeire, miközben figyelembe veszi az építészeti összefüggéseket is.

"Az időjárásálló acél mély narancssárga tónusai és a több helyen látható perforációk a közeli Kew Gardens tarka környezetét és őszies palettáját visszhangozzák."

Az üvegezett lépcsőházat, amely összeköti a két szárnyat, egy bejárati terasz keretezi az ingatlan elülső részén, hátul pedig egy csendes udvar. A házban van egy nagy pince, amely átfogja az egész épületet, hogy egyesítse a szárnyakat a legalsó szinten.

















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

loading...

Printfriendly

  • ©2015 Otthon Ötlet
  • +