2015. augusztus 28., péntek

Multifunkciós gyerekszoba minimalista stílusban


Egy tini szoba gyakorlatias és kreatív elrendezésének gondolatával hozott létre az orosz INT2 Architecture építészeti stúdió egy nagy multifunkcionális szerkezetet, mely magában foglal egy ágyat, szekrényeket, ruhásszekrényt és egy könyvespolcot. A dizájn hasonlít egy nagy, mély kockához, mely végeredményben segít, hogy a szoba rendezett és tágas legyen annak ellenére, hogy a teljes területe mindössze 14 négyzetméter. Ezzel együtt egy személyes kuckó hangulata is van a szobának, ahol a fiatal tulajdonos egyedül maradhat a saját egyedi világában.Nagyítás a képekre kattintva.

Az egész konstrukció olyan, mintha be lenne építve a falba. A központi helyen az ágy található, és mindkét oldalról szekrények és fiókok szolgálnak a könyvek és dekorációk tárolására. Ahogy az építészek leírták, mindezek a bútorok korábban, plusz egy íróasztal külön-külön álltak a szűk térben, és a helyiség túlnyomó részét elfoglalták. Annak érdekében, hogy létrehozzanak egy természetes, modernebb, kényelmes és elegáns helyet úgy döntöttek, hogy az összes elemet egyetlen szerkezetben egyesítik.


Az ötletük eredményeképpen a szoba több mint fele rendelkezésre állt, és lehetővé tette a szabad terület kreatív módon való kihasználását, és új funkciók beillesztését. A modern asztal mellett egy több funkciós rész is beépítésre került, amely egy tükröt, egy projektor képernyőt és egy hatalmas táblát foglal magában, melyet a tini szoba további dekorálására, vagy akár a napi feladatok kiírására is lehet használni. Az orosz építészeti stúdió ötlete tökéletesen praktikus és modern formába öntötte azt, amire egy fiatalnak szüksége lehet, ugyanakkor megjelenésében természetes és minimalista.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

loading...

Printfriendly

  • ©2015 Otthon Ötlet
  • +