2015. október 28., szerda

Modern családi ház átalakítás a fehér és fekete jegyében

A KUBE Architecture nemrég készült el a Salt and Pepper (só és bors) ház átalakításával, egy modern családi otthonnal az amerikai Washingtonban. A tervezési szakaszban az építészek néhány igen érdekes részletre bukkantak, melyek végül elvezettek a projekt végső kialakításához.

"Az otthon tulajdonosai szeretnek főzni, és első követelményük egy a ház központi részében helyet foglaló szakács konyha volt," - mondták az építészek. "Ezen túlmenően erősen előnyben részesítették a fekete és fehér színeket. Így tehát a "só és bors" adott ihletet a tervezési palettához. A tulajdonosok emellett műgyűjtők, így a művészet megmutatása a házban egy másik kritikus elem volt."Nagyítás a képekre kattintva.

"A fehér falak a fekete keretező elemekkel tökéletes választásnak tűntek a kialakítás egyensúlyát megtartva a lakók szükségleteinek megfelelően. Az egész házban különféle élénk színekkel fűszereztük meg a látványt."

"A sorház kialakításakor a mindennapi élet és a szórakozás szempontjai is figyelmbe lettek véve. Annak érdekében, hogy összejövetelek befogadására is alkalmas legyen az otthon, az emelet hátsó része eltávolításra került, ami lehetővé tette dupla magasságú ablak falak és tolóajtók beépítését. Mindez lehetővé teszi, hogy a kétszintes lakótér kapcsolódjon az új hátsó kerthez."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

loading...

Printfriendly

  • ©2015 Otthon Ötlet
  • +