2015. november 23., hétfő

Modern karácsonyi dekorációs ötletek az ünnepi hangulathoz

Hamarosan itt vannak az ünnepek. A hagyományos karácsonyi díszek szívélyesek és hívogatóak, de a filcharisnyák, cukorkák és fából készült rénszarvasok lehet, hogy nem illenek olyasvalaki otthonába, aki rajong a modern dolgokért.

Ezt szem előtt tartva összeállítottunk néhány egyedülálló és modern karácsonyi dekorációs ötletet. Az újdonságok kedvéért kihagytuk a megszokott díszeket, helyette a trendi, vagy egyszerűen csak ellenállhatatlan motívumokat részesítve előnyben.

Íme néhány modern karácsonyi díszítési ötlet.

Fekete és fehér

A fekete-fehér egy éles, eleven kombináció. Miért is ne válasszuk ezt a színpárosítást karácsonyra? A Mikulás is tökéletesen hangsúlyossá válik a piros ruhájában, amikor a kéményen keresztül megérkezik egy fekete-fehér csodaországba.Nagyítás a képekre kattintva.

Madarak és tollak

A tollak, mint az első hó télen, tiszták és puhák. Adjunk egy modern csavart a karácsonyi dekorációhoz szeszélyes madarak vagy baglyok segítségével, esetleg toll dísztárgyakkal, tollból készült fákkal vagy koszorúkkal. Ha van már toll gyűjteményünk, akkor használjuk fel őket, és tegyük átlátszó üveg gömbökbe az egyedi megjelenés kedvéért.


Pozsgások

Az élő pozsgások környzetebarátak, kevés karbantartás igényelnek, és kitűnő modern karácsonyi díszítő ötlet. Készítsünk belőlük asztaldíszt, vagy használjuk őket koszorúhoz vagy füzérhez. Ha ezeket a szívós és kis vízigényű növényeket részesítjük előnyben, még karácsony után is sokáig élvezhetjük a szépségüket.


Modern koszorúk

A koszorúk klasszikus karácsonyi díszek, de a mai változataik sokkal izgalmasabbak is lehetnek, mint csak zöld fenyőágak és tobozok. Használhatjuk a modern, ötletes koszorút:

A bejárati ajtón

Egy ablakban

Kandalló felett

Asztaldíszként

Egy csoport gyertya körül

Egy másik előnyük a sokoldalúságuk. Apró tárgyakat hozzáadva, vagy egy túlméretezett szalaggal könnyen megváltoztatható a koszorú megjelenése.Fenyőágak

A jó minőségű tűlevelek friss, modern megjelenést kölcsönöznek. Legyen a fenyődísz minimalista kisebb díszekkel kiegészítve, melyek kiemelik a fenyő szépségét és textúráját. Használjunk ezüstfenyőt a karácsonyi dekorációhoz, mivel ez egy különösen modern megjelenésű fenyőféle, mely a gyönyörű ezüstfehér-zsálya színéről ismert.Fények

A fények mindig menő díszek a karácsonyfán. De a legújabb LED-es fénysorok és kellékek egészen újfajta módon világítják meg a szobákat és a tárgyakat. Hozzuk ki a legjobbat ezekből a fényekből, minél többet használunk, annál izgalmasabb lesz a hatás.


Hópelyhek

A mai stilizált hópehely díszek bármilyen szobának modern díszítő elemei lehetnek. A maximális hatás érdekében akasszuk őket változó magasságba és méretben, hogy ezzel utánozzuk a hóesést.Ünnepi étkező

Egy kis karácsonyi hangulat valóban kiemeli a vacsoraasztalt. Használjuk ezeket az ötleteket a következő ünnepi étkezésnél, és lepjük meg vendégeinket. Válasszunk a színek közül egy témát, vegyünk kölcsön néhány díszt a fáról, és alkossunk egy modern, ünnepi asztali látványt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

loading...

Printfriendly

  • ©2015 Otthon Ötlet
  • +