2016. március 25., péntek

Ez a hihetetlen rusztikus kunyhó egy piszkos, öreg hajókonténer volt

Ha valakinek lehetősége adódik elszabadulni a munkából és megkérdezik, hogy hová menne, ha bárhová elutazhatna a világon, sokan azt válaszolják, hogy egy nagyvárosba, mint például New York vagy Párizs. Mások viszont a homokba süllyesztenék a lábukat egy trópusi paradicsomban egy varázslatos szigeten.

Vannak azonban, akik a hétvégét legszívesebben egy kis hegyi kunyhóban töltenék el nyugalomban.

Egy Missouriban működő cég, a Custom Container Living kis méretű, kényelmes kabinok építésére specializálódott, amit bárki megengedhet magának. A különlegességük az, hogy a látszat ellenére nem farönkökből készülnek.Nagyítás a képekre kattintva

Régi hajókonténereket felhasználva alapként a cég 6 és 12 méteres egyedi építésű kabinokat kínál, melyek meglepően rusztikusak és kényelmesek, és gyakorlatilag bárhová telepíthetők.

A képeken a cég által épített hangulatos kabin látható, mely tökéletes helyként szolgál, hogy az ember kiszellőztesse a fejét, és egy kis időt eltöltsön a családjával.

Amikor kívülről nézünk a kabinra, akkor csupán a hosszú, téglalap alakja az egyetlen nyom ami arra utal, hogy ez egy hajókonténer volt egykor.


Miután a konténert kitisztították és a végét lezárták, többféle deszka burkolattal látják el.

Belépve a 20 négyzetméteres kabin ajtaján azonnal egy hangulatos nappali közepén találja magát ez ember.


Nincsenek miniatűr bútorok, csak egy kanapé, síkképernyős falra szerelt tévé, és rengeteg kényelmes tárolóhely.

A kanapé mögött egy teljes méretű ablak található, így sok természetes fény jut be a kabinba. A padló teljes egészében fa burkolatot kapott.

A nappaliból a konyhába érve bőséges mennyiségű szekrény, egy mosogató, mikrohullámú sütő, főzőlap, és még egy reggeliző asztal is található.

A konyha mellett kapott helyet egy lépcső, alatta beépített tárolókkal, amely a megemelt fenti hálószobába vezet.


A galérián szintén található egy tévé, sok hely a pakoláshoz, és további két ablak, melyek bőségesen beengedik a fényt. A galérián egy nagyméretű ágy került elhelyezésre.

Tökéletes hely, hogy bekuporodjon az ember egy csésze kakaóval és megnézzen egy jó filmet.

A gyártó cég szerint valamennyi kabin csupán minimális karbantartást igényel, rendkívül ellenálló az időjárásnak és a rovaroknak, és úgy épülnek, hogy bárhová elszállíthatók, ahová a megrendelő kéri.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

loading...

Printfriendly

  • ©2015 Otthon Ötlet
  • +