2016. április 6., szerda

A Casa Collection emeletes ágya a válasz a kis terek tárolási problémáira

A brooklyni székhelyű Roberto Gil tervező alkotta meg ezt az ötletes emeletes ágyat. Az Urbano névre keresztelt 6 az 1-ben emeletes ágy része Gil új Casa Collection vonalának, mely többcélú bútor megoldásokat kínál a szűk helyen élő városlakóknak.

http://www.casacollection.com

Gil a tervezője a Casa Kids díjnyertes gyermekbútorainak, melyek kifejezetten a városi lakások megnövekedett funkcionalitásához igazodnak, de felnőttek részére is tervezett egyedi bútorokat. Miután több évig személyre szóló megoldásokat valósított meg felnőtt terekben, Gil elindította a Casa Collection-t, mintegy válaszként a kis helyekre előre megtervezett megoldások iránti piaci keresletre.

http://www.casakids.com

Nagyítás a képekre kattintva.

Nemrég debütált a 2016-os Architectural Digest Design Show-n az Urbano, ami sokkal több, mint egy ágy. Az elrendezése lényegében hozzáad két további szobát a térhez - egy emeletes hálórészt egy hatalmas méretű ággyal és egy zárt irodát vagy második hálószobát (két plusz ágy van beépítve), valamint szekrényeket, íróasztalt, komódot, egy éjjeliszekrényt és nyitott polcokat.

És ne felejtsük el a legjobb részt, a tároló lépcsőt sem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

loading...

Printfriendly

  • ©2015 Otthon Ötlet
  • +