2016. szeptember 1., csütörtök

Kis lakás Budapesten a stílusra vágyó utazóknak

A kifejezetten két személyre tervezett, stílusos szállást kereső utazók részére megálmodott kis lakás Budapesten mindössze 30 négyzetméter alapterületű, de rengeteg meglepő megoldás található benne. Az elrendezés kulcsfontosságú eleme ennek a kis hajléknak, amely egy teljes méretű otthon összes kényelmét biztosítja.

A konyha, a hálószoba és az étkező terület mind egy nyitott és jól szervezett közös térben található. Egy úton lévő nomád életet élő utazó párnak ez a rugalmas rendszer megengedi az egyszerűséget és könnyedséget, miközben otthon érezhetik magukat.
"A tér központi része egy szemet gyönyörködtető emelt szintes megoldás, melyet csupán furnérlemezek felhasználásával építettünk meg," - írják a tervezők. "Ez nem csak természetes megjelenést ad a modern és elegáns lakásnak, hanem úgy működik, mint egy funkcionális puzzle játék a franciaágy, a tárolók és a konyhai berendezések bevonásával."

Az ágy részt és a konyhát elválasztó háló fehér madzagból készült. Néhány ruha látható módon tárolható, köszönhetően a kreatív fogas és polc kombinációnak. A bonyolult rétegelt szerkezet ellenére a kis lakás tágas és világos érzést nyújt.

http://position-collective.com/portfolio/airbnp/

Nagyítás a képekre kattintva.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

loading...

Printfriendly

  • ©2015 Otthon Ötlet
  • +